Klassen

Tweede graad
Maak kennis met

Juf Kaat

Dag allemaal

Mijn naam is Kaat Sauwens. Ik ben geboren op 29 november en woon in Hoeselt.
Ik hou ervan om gezellige momenten door te brengen met vrienden en familie: een feestje, een uitstap of reisje maken, wandelen in de natuur, lekker eten… Daar kan ik echt van genieten.

Ik haal veel voldoening uit mijn job. Ik hou ervan om kinderen te begeleiden in hun leer- en ontwikkelingsproces. Hen leren hoe zelfstandig, behulpzaam en respectvol te zijn.

Kinderen leren het best in een omgeving waar ze zich goed en gewaardeerd voelen. Ik zet dan ook heel erg in op een goede band met de kinderen en een aangename sfeer in de klas. Vanuit een positieve houding geloof ik erin dat elk kind op zijn tempo stappen voorwaarts kan zetten.

Je kan juf Kaat bereiken via kaat.sauwens@kodb.be

Maak kennis met

Juf Liesbeth

 

Mijn naam is Liesbeth Schepers, geboren in 1992, afkomstig uit en wonende in Beverst.

Binnen de brede waaier die het lager onderwijs beslaat, van de jongsten leren lezen en schrijven tot de oudsten voorbereiden op het middelbaar, is vooral het meegeven van een sterke basis de ‘niche’ waar ik mijn ei in kwijt kan.

In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met familie of vrienden en ga ik graag wandelen of joggen. Reisjes plannen of maken, dichterbij of verder weg, wat korter of net langer, doe ik ook met veel plezier.

Samen juf Jessie en juf Kaat zal ik de kinderen van het eerste en derde leerjaar onder mijn vleugels nemen.

Je kan juf Liesbeth bereiken via liesbeth.schepers@kodb.be

Nog wat info

Over onze klassen

Lesgeven is ervoor zorgen dat wanneer kinderen thuiskomen, ze spontaan vertellen over wat ze hebben gedaan, ontdekt of ervaren. Kinderen prikkelen, ze begeleiden van een probleem naar een oplossing, de neus in de juiste richting zetten. In de tweede graad leren we voor elkaar zorgen maar ook voor onszelf.