Klassen

Oudste kleuters: 5-jarigen
Maak kennis met

Juf Noëlla

Hallo, Ik ben Noëlla Palmans. Ik woon met mijn partner Geert en mijn kat Pluche in Dalhem. Al jaren ben ik de juf van de oudste kleuters.

Verbonden zijn met de natuur is een waarde die ik heel belangrijk vind om door te geven. We gaan daarvoor met onze klas regelmatig naar het bos of zoeken de natuur op in de buurt van de school.

Creatief bezig zijn, techniek en filosoferen doe ik het liefst met de kinderen. Ik vind het fijn om kennis door te geven, maar ik leer zeker evenveel van hen dan zij van mij!

De grote uitdaging in ons leven is om situaties en problemen die we tegen komen aan te pakken. Ormie, the Pig is daarvoor ons grote voorbeeld: niet opgeven, blijven proberen en steeds nieuwe oplossingen blijven zoeken. Maar ook weten dat je er niet alleen voor staat. Zoals de kleuters altijd zeggen: ‘Wij zijn een team!’

Je kan juf Noëlla bereiken via noella.palmans@kodb.be. 

Nog wat info

Over onze klas

’t Nederwijsje ruimt op!
De kleuters van ’t Nederwijsje zorgden ervoor dat de schoolomgeving weer een stukje mooier werd. Gewapend met grijparmen, handschoenen en vuilniszakken verzamelden ze maar liefst 8 volle zakken zwerfvuil!
En hoe fijn was het dat we eindelijk nog eens de hulp van ouders en grootouders mochten inschakelen.