Klassen

Derde graad
Maak kennis met

Juf Elien

Hoi iedereen,

Mijn naam is Elien Snellings, geboren op 12 juni en momenteel wonende op een appartementje in het centrum van Hoeselt. Hier woon ik gezellig in m’n eentje want ik heb geen partner, kinderen of huisdieren.

Ik heb verschillende hobby’s. Eén daarvan is toneel. Jaarlijks vind je me terug in het Sintpaleis, maar ik doe ook regelmatig mee aan andere toneelprojectjes. Misschien spotte je me wel al eens op tv ;-).

Ik hou er ook van om in mijn vrije tijd samen te zijn met familie en vrienden voor etentjes, drankjes, reisjes …

Een laatste hobby (al kan je het misschien eerder een verslaving noemen) is toch wel shoppen. Ik ben graag bezig met mode en het kiezen van de juiste outfits. Juf Elien heeft een zeer uitgebreide garderobe (oeps).

Al van kinds af aan was het duidelijk dat ik juf wou worden. Door de jaren heen is er wel wat twijfel geweest of ik nu voor het kleuteronderwijs, lager onderwijs of middelbaar onderwijs zou gaan.

Uiteindelijk koos ik voor de lagere school omdat deze leeftijd me het meest aansprak en ik hier ook voldoende afwisseling in zag door de verschillende vakken die aan bod komen.

Ik weet dat ik toen de juiste keuze gemaakt heb want ik doe mijn job nog altijd supergraag en met evenveel enthousiasme.

Als juf van de 3de graad vind ik het enorm belangrijk om de kinderen een bepaalde zelfstandigheid en verantwoordelijkheid mee te geven als voorbereiding op het middelbaar.

De 3de graad is een leuke leeftijd om aan les te geven, maar zeker ook om babbeltjes mee te slaan en grapjes mee uit te halen. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan want ik vind het enorm belangrijk dat een kind graag naar school komt en zich goed voelt bij mij, de rest van de klas en de gehele school.

Je kan juf Elien bereiken via elien.snellings@kodb.be

Hallo!

Mijn naam is Mirte Vanloffelt. Ik ben geboren op 6 maart en woon in Munsterbilzen.

Mijn hobby was jarenlang volleybal. Ik speelde veel en supergraag, maar door een knieblessure ben ik jammer genoeg moeten stoppen. Ik geniet van het samenzijn met familie en vrienden. Ik ga graag een terrasje doen, een wandeling maken, fietsen of uitwaaien aan het zeetje! Thuis ben ik het liefst creatief bezig: ik heb leren haken en ik maak fotoboeken van al mijn mooie herinneringen.

Samen met mijn klashond Pepper heb ik vorig jaar al in verschillende scholen lesgegeven. Dit jaar sta ik halftijds samen met juf Elien in de derde graad.

Ik ben ervan overtuigd dat leerlingen het meest bijleren in een positief klasklimaat. Daarom vind ik het belangrijk om met alle leerlingen een goede band op te bouwen. Naast het leren maak ik in de klas graag tijd voor een babbeltje, grapje of een leuk tussendoortje.

Maak kennis met

Juf Mirte

 

Je kan juf mirte bereiken via mirte.vanloffelt@kodb.be 

Nog wat info

Over onze klassen

In de 3de graad wordt er vaak in groepjes gewerkt. In die groepjes krijgt iedereen dan een taakje. Dit kan gaan van groepsleider tot materiaalmeester, schrijver …

Dit schooljaar maakten we kennis met het project ‘Achter de muur’. We leerden over armoede in onze buurt en hebben ook in groepjes mogen onderzoeken welke kansen er allemaal zijn voor mensen die in armoede leven. Als afsluiting van dit project gingen we naar Hasselt voor een inleefatelier.