Klassen

Derde graad
Maak kennis met

Juf Elien

Hoi iedereen,

Mijn naam is Elien Snellings, geboren op 12 juni en momenteel wonende op een appartementje in het centrum van Hoeselt. Hier woon ik gezellig in m’n eentje want ik heb geen partner, kinderen of huisdieren.

Ik heb verschillende hobby’s. Eén daarvan is toneel. Jaarlijks vind je me terug in het Sintpaleis, maar ik doe ook regelmatig mee aan andere toneelprojectjes. Misschien spotte je me wel al eens op tv ;-).

Ik hou er ook van om in mijn vrije tijd samen te zijn met familie en vrienden voor etentjes, drankjes, reisjes …

Een laatste hobby (al kan je het misschien eerder een verslaving noemen) is toch wel shoppen. Ik ben graag bezig met mode en het kiezen van de juiste outfits. Juf Elien heeft een zeer uitgebreide garderobe (oeps).

Al van kinds af aan was het duidelijk dat ik juf wou worden. Door de jaren heen is er wel wat twijfel geweest of ik nu voor het kleuteronderwijs, lager onderwijs of middelbaar onderwijs zou gaan.

Uiteindelijk koos ik voor de lagere school omdat deze leeftijd me het meest aansprak en ik hier ook voldoende afwisseling in zag door de verschillende vakken die aan bod komen.

Ik weet dat ik toen de juiste keuze gemaakt heb want ik doe mijn job nog altijd supergraag en met evenveel enthousiasme.

Als juf van de 3de graad vind ik het enorm belangrijk om de kinderen een bepaalde zelfstandigheid en verantwoordelijkheid mee te geven als voorbereiding op het middelbaar.

De 3de graad is een leuke leeftijd om aan les te geven, maar zeker ook om babbeltjes mee te slaan en grapjes mee uit te halen. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan want ik vind het enorm belangrijk dat een kind graag naar school komt en zich goed voelt bij mij, de rest van de klas en de gehele school.

Je kan juf Elien bereiken via elien.snellings@kodb.be

Maak kennis met

Juf Kaat

Dag allemaal

Mijn naam is Kaat Sauwens. Ik ben geboren op 29 november en woon in Bilzen.
Ik hou ervan om gezellige momenten door te brengen met vrienden en familie: een feestje, een uitstap of reisje maken, wandelen in de natuur, lekker eten… Daar kan ik echt van genieten.

Ik geef les in het 3de en 6de leerjaar van ’t Nederwijsje. Je vindt me niet enkel hier terug, ook in
De 2-Sprong te Romershoven geef ik halftijds les in het 1ste, 3de en 5de leerjaar.
Deze afwisseling is enorm boeiend en zorgt ervoor dat geen enkele dag dezelfde is.
Toch is het mijn droom om ooit mijn eigen klasje te hebben.

Ik haal veel voldoening uit mijn job. Ik hou ervan om kinderen te begeleiden in hun leer- en ontwikkelingsproces. Hen leren hoe zelfstandig, behulpzaam en respectvol te zijn.

Kinderen leren het best in een omgeving waar ze zich goed en gewaardeerd voelen. Ik zet dan ook heel erg in op een goede band met de kinderen en een aangename sfeer in de klas. Vanuit een positieve houding geloof ik erin dat elk kind op zijn tempo stappen voorwaarts kan zetten.

Je kan juf Kaat bereiken via kaat.sauwens@kodb.be 

Maak kennis met

Meester Jan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Je kan meester Jan bereiken via jan.vanvlasselaer@kodb.be

Nog wat info

Over onze klassen

In de 3de graad wordt er vaak in groepjes gewerkt. In die groepjes krijgt iedereen dan een taakje. Dit kan gaan van groepsleider tot materiaalmeester, schrijver …

Hier zijn we bezig met een groepswerk rond de verkeersborden. Dit is een voorbereiding op ‘De Grote Verkeerstoets’ waar we op het einde van het schooljaar aan deelnemen.