Klassen

Derde graad
MAAK Kennis met

Juf Elien

Hoi iedereen,

Mijn naam is Elien Snellings, geboren op 12 juni en  wonende in Alt-Hoeselt. 

Mijn hobby is toneel en ik hou er ook van om in mijn vrije tijd samen te zijn met mijn vriend, familie en vrienden voor etentjes, drankjes, reisjes …

Al van kinds af aan was het duidelijk dat ik juf wou worden. Door de jaren heen is er wel wat twijfel geweest of ik nu voor het kleuteronderwijs, lager onderwijs of middelbaar onderwijs zou gaan.

Uiteindelijk koos ik voor de lagere school omdat deze leeftijd me het meest aansprak en ik hier ook voldoende afwisseling in zag door de verschillende vakken die aan bod komen.

Ik weet dat ik toen de juiste keuze gemaakt heb want ik doe mijn job nog altijd supergraag en met evenveel enthousiasme.

Als juf van de 3de graad vind ik het enorm belangrijk om de kinderen een bepaalde zelfstandigheid en verantwoordelijkheid mee te geven als voorbereiding op het middelbaar.

De 3de graad is een leuke leeftijd om aan les te geven, maar zeker ook om babbeltjes mee te slaan en grapjes mee uit te halen. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan want ik vind het enorm belangrijk dat een kind graag naar school komt en zich goed voelt bij mij, de rest van de klas en de gehele school.

Je kan juf Elien bereiken via elien.snellings@kodb.be

 

 

 

Maak kennis met

Juf INe

Hallo iedereen,
Ik ben juf Ine Degraen en jarig op 11 september.
Mijn vrije tijd probeer ik sportief in te vullen en geniet ook van de rustige momenten, bv in de
natuur. (Een gezellige picknick, een fietstocht, wandelen, … )
Ik koos voor het beroep leerkracht omdat ik graag leerlingen begeleid. Niet enkel op leergebied, maar ook socio-emotioneel.
Dat maakt een job in de lagere school ook zo uitdagend en plezant, omwille van de afwisseling.
Waar ik ook graag naar streef is dat iedere leerling graag naar school komt en zich goed voelt.

Je kan juf Ine bereiken via ine.degraen@kodb.be 

Nog wat info

Over onze klassen

In de 3de graad wordt er vaak in groepjes gewerkt. In die groepjes krijgt iedereen dan een taakje. Dit kan gaan van groepsleider tot materiaalmeester, schrijver …

Dit schooljaar maakten we kennis met het project ‘Achter de muur’. We leerden over armoede in onze buurt en hebben ook in groepjes mogen onderzoeken welke kansen er allemaal zijn voor mensen die in armoede leven. Als afsluiting van dit project gingen we naar Hasselt voor een inleefatelier.