Klassen

Tweede graad
Maak kennis met

Juf Tine

Hallo,

mijn naam is Tine Thys. Ik ben een lente-kind, geboren op 11 mei. Samen met mijn drie schatten van kinderen Nelle, Fill en Toon en mijn partner Joris woon ik in het mooie stadje Bilzen. In mijn vrije tijd speel ik tennis en padel of ga ik fietsen met de racefiets of de mountainbike. Een ontspannende hobby van mij is maquillage. Ik ben omringd door een fantastische familie en vele vrienden die voor veel plezier en gezelligheid zorgen. 

 

Mijn werkcarrière ben ik gestart als ergotherapeut. Mijn passie voor het onderwijs is altijd blijven kriebelen en ik heb dan ook de sprong gewaagd. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Elke dag ga ik met de glimlach werken. Mijn klas is mijn trots en de kinderen zijn mijn grote schatten (scheetjes). Ik heb dan ook veel geluk dat ik ze twee jaar lang bij mij mag houden. Ik zie ze groeien en openbloeien.

De tweede graad vind ik heel leuk omdat er nog veel verwondering en bewondering is. Ik vind het dan ook erg belangrijk om zo een krachtig mogelijke leeromgeving te maken waar ieder kind op zijn tempo kan leren. Samen- werken en samen leren zijn woorden die ik heel vaak gebruik. We zijn samen op weg en we helpen elkaar. En tussendoor maken we zeker ook tijd om een praatje te slaan, een spelletje te spelen, een grapje uit te halen of een mopje te vertellen. We werken rond zelfstandigheid en een goede leerhouding zodat de kinderen helemaal klaar zijn om naar de derde graad te gaan.

Je kan juf Tine bereiken via tine.thys@kodb.be

Maak kennis met

Juf Ine Degraen

Hallo iedereen,
Ik ben juf Ine Degraen en jarig op 11 september.
Mijn vrije tijd probeer ik sportief in te vullen en geniet ook van de rustige momenten, bv in de
natuur. (Een gezellige picknick, een fietstocht, wandelen, … )
Ik koos voor het beroep leerkracht omdat ik graag leerlingen begeleid. Niet enkel op leergebied, maar ook socio-emotioneel.
Dat maakt een job in de lagere school ook zo uitdagend en plezant, omwille van de afwisseling.
Waar ik ook graag naar streef is dat iedere leerling graag naar school komt en zich goed voelt.

Je kan juf Ine bereiken via ine.degraen@kodb.be

Maak kennis met

Meester Jan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Je kan meester Jan bereiken via jan.vanvlasselaer@kodb.be

Maak kennis met

Juf Els

“Meer dan 25 jaar sta ik in ‘t Nederwijsje. In elk leerjaar heb ik lesgegeven, maar het meest in de tweede graad. Ik geef elk vak graag en vind het fijn om op de één of andere manier een verschil te maken.”

Je kan juf Els bereiken via els.hellinx@kodb.be

Maak kennis met

Juf Els

“Meer dan 25 jaar sta ik in ‘t Nederwijsje. In elk leerjaar heb ik lesgegeven, maar het meest in de tweede graad. Ik geef elk vak graag en vind het fijn om op de één of andere manier een verschil te maken.”

Je kan juf Els bereiken via els.hellinx@kodb.be

Nog wat info

Over onze klassen

Niets is zo leuk als spelling oefenen! Wij maken niet altijd alle oefeningen in ons werkschrift. We proberen ook op andere manieren onze leerstof in te oefenen. Op deze foto hebben we woorden op propjes geschreven en gooien we ze in de lucht. De propjes die je vangt, moet je foutloos overschrijven. De kinderen vinden dat super leuk.