Klassen

Tweede graad
Maak kennis met

Juf Tine

Hallo,

mijn naam is Tine Thys. Ik ben een lente-kind, geboren op 11 mei. Samen met mijn drie schatten van kinderen Nelle, Fill en Toon en mijn partner Joris woon ik in het mooie stadje Bilzen. In mijn vrije tijd speel ik tennis en padel of ga ik fietsen met de racefiets of de mountainbike. Een ontspannende hobby van mij is maquillage. Ik ben omringd door een fantastische familie en vele vrienden die voor veel plezier en gezelligheid zorgen. 

 

Mijn werkcarrière ben ik gestart als ergotherapeut. Mijn passie voor het onderwijs is altijd blijven kriebelen en ik heb dan ook de sprong gewaagd. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Elke dag ga ik met de glimlach werken. Mijn klas is mijn trots en de kinderen zijn mijn grote schatten (scheetjes). Ik heb dan ook veel geluk dat ik ze twee jaar lang bij mij mag houden. Ik zie ze groeien en openbloeien.

De tweede graad vind ik heel leuk omdat er nog veel verwondering en bewondering is. Ik vind het dan ook erg belangrijk om zo een krachtig mogelijke leeromgeving te maken waar ieder kind op zijn tempo kan leren. Samen- werken en samen leren zijn woorden die ik heel vaak gebruik. We zijn samen op weg en we helpen elkaar. En tussendoor maken we zeker ook tijd om een praatje te slaan, een spelletje te spelen, een grapje uit te halen of een mopje te vertellen. We werken rond zelfstandigheid en een goede leerhouding zodat de kinderen helemaal klaar zijn om naar de derde graad te gaan.

Je kan juf Tine bereiken via tine.thys@kodb.be

Maak kennis met

Juf Kaat

Dag allemaal

Mijn naam is Kaat Sauwens. Ik ben geboren op 29 november en woon in Bilzen.
Ik hou ervan om gezellige momenten door te brengen met vrienden en familie: een feestje, een uitstap of reisje maken, wandelen in de natuur, lekker eten… Daar kan ik echt van genieten.

Ik geef les in het 3de en 6de leerjaar van ’t Nederwijsje. Je vindt me niet enkel hier terug, ook in
De 2-Sprong te Romershoven geef ik halftijds les in het 1ste, 3de en 5de leerjaar.
Deze afwisseling is enorm boeiend en zorgt ervoor dat geen enkele dag dezelfde is.
Toch is het mijn droom om ooit mijn eigen klasje te hebben.

Ik haal veel voldoening uit mijn job. Ik hou ervan om kinderen te begeleiden in hun leer- en ontwikkelingsproces. Hen leren hoe zelfstandig, behulpzaam en respectvol te zijn.

Kinderen leren het best in een omgeving waar ze zich goed en gewaardeerd voelen. Ik zet dan ook heel erg in op een goede band met de kinderen en een aangename sfeer in de klas. Vanuit een positieve houding geloof ik erin dat elk kind op zijn tempo stappen voorwaarts kan zetten.

Je kan juf Kaat bereiken via kaat.sauwens@kodb.be

Maak kennis met

Meester Jan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Je kan meester Jan bereiken via jan.vanvlasselaer@kodb.be

Maak kennis met

Juf Els

“Meer dan 25 jaar sta ik in ‘t Nederwijsje. In elk leerjaar heb ik lesgegeven, maar het meest in de tweede graad. Ik geef elk vak graag en vind het fijn om op de één of andere manier een verschil te maken.”

Je kan juf Els bereiken via els.hellinx@kodb.be

Maak kennis met

Juf Els

“Meer dan 25 jaar sta ik in ‘t Nederwijsje. In elk leerjaar heb ik lesgegeven, maar het meest in de tweede graad. Ik geef elk vak graag en vind het fijn om op de één of andere manier een verschil te maken.”

Je kan juf Els bereiken via els.hellinx@kodb.be

Nog wat info

Over onze klassen

Voor de les metend rekenen speelden we winkeltje. Hierbij konden de kinderen vaststellen wanneer er gebruik gemaakt wordt van betekenisvolle herleidingen binnen lengte- en inhoudsmaten en gewicht. Gepast betalen en teruggeven kwam uiteraard ook aan bod.