Klassen

Tweede graad
Maak kennis met

Juf Tine

Hallo,

mijn naam is Tine Thys. Ik ben een lente-kind, geboren op 11 mei. Samen met mijn drie schatten van kinderen Nelle, Fill en Toon en mijn partner Joris woon ik in het mooie stadje Bilzen. In mijn vrije tijd speel ik tennis en padel of ga ik fietsen met de racefiets of de mountainbike. Een ontspannende hobby van mij is maquillage. Ik ben omringd door een fantastische familie en vele vrienden die voor veel plezier en gezelligheid zorgen. 

 

Mijn werkcarrière ben ik gestart als ergotherapeut. Mijn passie voor het onderwijs is altijd blijven kriebelen en ik heb dan ook de sprong gewaagd. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Elke dag ga ik met de glimlach werken. Mijn klas is mijn trots en de kinderen zijn mijn grote schatten (scheetjes). Ik heb dan ook veel geluk dat ik ze twee jaar lang bij mij mag houden. Ik zie ze groeien en openbloeien.

De tweede graad vind ik heel leuk omdat er nog veel verwondering en bewondering is. Ik vind het dan ook erg belangrijk om zo een krachtig mogelijke leeromgeving te maken waar ieder kind op zijn tempo kan leren. Samen- werken en samen leren zijn woorden die ik heel vaak gebruik. We zijn samen op weg en we helpen elkaar. En tussendoor maken we zeker ook tijd om een praatje te slaan, een spelletje te spelen, een grapje uit te halen of een mopje te vertellen. We werken rond zelfstandigheid en een goede leerhouding zodat de kinderen helemaal klaar zijn om naar de derde graad te gaan.

Je kan juf Tine bereiken via tine.thys@kodb.be

 

Maak kennis met

Meester Jan

Ik ben Jan Gregoor. Als kind wilde ik al meester worden. Die droom is een paar jaar geleden werkelijkheid geworden.

Ik geniet ervan om kinderen te zien groeien en openbloeien. Daar haal ik zowel als leerkracht als als volleybaltrainer veel voldoening uit. Volleybal is al jaar en dag mijn grote passie. Daar ben ik buiten de schooluren dan ook regelmatig terug te vinden, want buiten het trainerschap ben ik ook als speler nog actief.

Ook vrienden en familie hebben een belangrijke plaats in mijn leven. Ik geniet  dan ook ten volle van de drankjes, etentjes, wandelingen, feestjes, … samen met hen.

Ik woon net buiten het centrum van Hoeselt samen met mijn vriendin Stiene, die ook in het onderwijs staat.

 

Je kan meester Jan bereiken via jan.gregoor@kodb.be

MEESTER JAN

Ik ben Jan Gregoor. Als kind wilde ik al meester worden. Die droom is een paar jaar geleden werkelijkheid geworden.

Ik geniet ervan om kinderen te zien groeien en openbloeien. Daar haal ik zowel als leerkracht als als volleybaltrainer veel voldoening uit. Volleybal is mijn al jaar en dag mijn grote passie. Daar ben ik buiten de schooluren dan ook regelmatig terug te vinden, want buiten het trainerschap ben ik ook als speler nog actief.

Ook vrienden en familie hebben een belangrijke plaats in mijn leven. Ik geniet  dan ook ten volle van de drankjes, etentjes, wandelingen, feestjes, … samen met hen.

Ik woon net buiten het centrum van Hoeselt samen met mijn vriendin Stiene, die ook in het onderwijs staat.
Nog wat info

Over onze klassen

Niets is zo leuk als spelling oefenen! Wij maken niet altijd alle oefeningen in ons werkschrift. We proberen ook op andere manieren onze leerstof in te oefenen. Op deze foto hebben we woorden op propjes geschreven en gooien we ze in de lucht. De propjes die je vangt, moet je foutloos overschrijven. De kinderen vinden dat super leuk.