Veldloop uitgesteld naar 29/09

Beste ouders

Het slechte weer van vandaag heeft ervoor gezorgd dat de gemeentelijke sportdienst de geplande veldloop heeft uitgesteld. Deze  VELDLOOP voor alle kinderen van de Hoeseltse scholen gaat nu door op dinsdag 29 september 2015 op de sporttereinen Ter Kommen o.a. op de Finse piste. De deelname is gratis.

Na de veldloop is er gewoon les dus moeten de leerlingen die dag ook hun boekentas meebrengen.

Omdat de leerlingen per graad lopen, is vervoer met een autobus niet mogelijk. Daarom vragen wij uw bereidwillige medewerking voor het vervoer van en naar de sporthal in Hoeselt-centrum. (zie onderstaand strookje)

De leerlingen van de 3de graad gaan met de fiets indien het weer dit toelaat.

  • De 1ste graad loopt van 09.00 tot 10.00 uur
  • De 2de graad loopt van 10.00 tot 11.00 uur
  • De 3de graad loopt van 11.00 tot 12.00 uur

Voor de veldloop dragen de leerlingen loop- of sportschoenen (spikes en voetbalschoenen zijn verboden). We vragen ook dat elke leerling een veiligheidsspeld meebrengt om de deelnemerskaart op te spelden.