Nieuwsbrief 6 juni 2015: Foto’s bestellen.

Beste ouders,

 

U heeft de mogelijkheid om het pakketje of een deel van het pakketje foto’s aan te kopen. Belangrijk is dat u de foto’s die u niet neemt niet uit het plastiekje haalt. Aan het pakketje hangt een bon. U moet enkel een kruisje plaatsen achter de gewenste map of foto’s die u wilt aankopen. U steekt liefst “gepast” de centjes, samen met de ingevulde bon in een briefomslag en geeft de bestelling af aan de klasleerkracht. De bestelling kan tot ten laatste 11 juni 2015 aan de juf of meester worden afgegeven. Ook de niet aangekochte foto’s moeten samen met deze bon worden teruggeleverd ten laatste op 11 juni 2015.

Het spreekt vanzelf dat het kopen van de foto’s geheel vrijblijvend is.

Met vriendelijke groeten,

Directie en leerkrachten.