Website Juf Lutgarde

Beste ouders,

Al enkele jaren werken we met een klaswebsite met onze klasmascotte Olaf de Giraf.
Elke vrijdagavond of zaterdag wordt deze website aangevuld met de laatste nieuwtjes, weetjes en foto’s van de kleuters van mijn klas.

Waar vinden?

Je kan de website op 2 manieren vinden:

–      je kan surfen naar de link: https://juflutgarde.wordpress.com/

–      je kan bij Google ‘Juf Lutgarde’ ingeven en op de eerste link klikken om uit te komen op de klaswebsite

Even een woordje uitleg over de site:

* Aan de linkerkant kunnen jullie lezen rond welk thema er die week in de klas gewerkt wordt en wie de volgende 2 jarigen in de klas zijn. Onze 2 klasknuffels ‘Bruintje de beer’ en ‘Mieneke poes’ mogen hier natuurlijk ook niet ontbreken. Als jullie mij een mailtje willen sturen, kan je dit doen door op de knop ‘Contacteer me’ (boven het beertje met de brievenbus) te klikken. Bij ‘recente commentaren’ kunnen jullie de reacties zien die anderen gepost hebben.

* In het middelste gedeelte worden ieder weekend nieuwe berichten, kalenders, foto’s en filmpjes van het thema gepost zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van het reilen en zeilen in de klas. Onderaan ieder nieuw bericht staat ‘Gepost door juf Lutgarde’ en in bruine letters ’Commentaren’. Als jullie een reactie willen achterlaten voor mij, kunnen jullie hier op klikken en een berichtje typen. De laatste nieuwe berichten en foto’s staan telkens bovenaan de website.

* Aan de rechterkant kunnen jullie het ‘archief’ terugvinden. Hier vinden jullie per maand alle berichten en foto’s terug die er gepost werden de afgelopen maanden en jaren. Ook een lijstje met de kleuters van de klas mag hier niet ontbreken. Zo kunnen jullie zien of er nieuwe kapoenen zijn bij gekomen in de klas. Onderaan kunnen jullie dan nog eens alles geordend terugvinden in de verschillende categorieën. En tot slot zien jullie daar ook het bezoekersaantal waar we zeer trots op zijn!

Ik wens jullie veel plezier op deze site!

Groetjes van Olaf de giraf, juf Lutgarde en webmaster juf Jannicke

Klik hier om naar de website te gaan