Herfstwandeling Kleuters

Nieuwsbrief vrijdag 9 oktober 2015

(Deze nieuwsbrief wordt ook via “Gimme” digitaal verstuurd waardoor u ook kan reageren. Ook op de website vindt u deze nieuwsbrief terug)

Beste ouders,

Op woensdag 14 oktober 2015 gaat onze “herfstwandeling “ door in de Katteberg te Bilzen. Het is de bedoeling dat jullie de kleuters aan de laatste parking van de Kimpel te Bilzen afzetten  – aan de vijver- om 8u45 en daar ’s middags om 11u40 ook weer komen ophalen. Indien mogelijk probeer te carpoolen met anderen. Als dit niet moest lukken, proberen we een oplossing te zoeken. Denk aan oude, sportieve kledij en schoeisel, aangepast aan het weer. Géén fluo-vesten en boekentassen met eten en drinken aub. De juffen zorgen voor water en lekkere koeken.

Invullen en  maandag mee terug geven aub!

Mijn kleuter _________________________________

Klas van:     juf Lutgarde  –    juf Manuella     –    juf Noëlla

Gaat  WEL    /    NIET (omcirkelen wat past) mee op herfstwandeling.

0     Mijn kleuter gaat ’s morgens naar de opvang en heeft vervoer nodig.

0     Ik breng mijn kleuter naar de Kimpel om 8u45

0      Mijn kleuter moet ’s middags naar de opvang en heeft vervoer nodig.

0      Ik kom mijn kleuter aan de Kimpel halen om 11u40.

0      Mijn kleuter rijdt mee met_________________________

DATUM en HANDTEKENING van de ouders:

________________________________________