NIEUWSBRIEF 19 december 2014: De beste wensen voor 2015!

Beste ouders,

Aan de vooravond van de kerstvakantie wil ik van de gelegenheid gebruik maken iedereen te bedanken voor het voorbije trimester.

Er is hard gewerkt door leerlingen, leerkrachten en ouders.

Het oudercomité van het Nederwijsje zorgde als vanouds voor een spetterende kinderfuif.

De leden van het oudercomité van Werm richtten voor de tweede keer een “Kerstwandeling met kerstcafé” in. Ondanks het slechte weer kwamen er meer dan 100 wandelaars opdagen.
De opkomst en de betrokkenheid bij beide activiteiten was hoog. Dat doet deugd!

Vandaag werd ook het nieuwe logo (zie bovenaan rechts) van “Het Opwermerke” voorgesteld. Het symbool weerspiegelt de warme sfeer van de school. Een school die aanspreekbaar is voor ouders met een sterke pedagogische omkadering.  Extra dank aan Katrien Vandoninck die als oud-leerlinge van onze school (zij is afgestudeerd als grafisch ontwerpster) het logo ontwierp.

Warm aan te bevelen is de viering van Kerstmis op kerstavond gebracht door de leerlingen van het Opwermerke. Deze viering gaat door in Werm op 24 december om 18u in de zaal achter de school.

Dit zijn initiatieven genomen door leerkrachten met de medewerking van  leerlingen die zich op vrijwillige basis inzetten voor het welzijn van de school en de gemeenschap.

Ik wil dan ook graag mijn beste wensen uitspreken voor een fijn en sfeervol kerstfeest en een gelukkig en gezond Nieuwjaar. Geniet samen met uw kinderen van een welverdiende en deugddoende kerstvakantie. Op maandag 5 januari 2015 zien we elkaar weer.

 Noteer onze eetdagen ook alvast in jullie agenda:

– Nederwijsje: zondag 1 februari 2015

– Kleuters en lager Opwermerke: zaterdag 14 maart 2015

Met vriendelijke groet,

Jan Daenen

Directeur