Nieuwsbrief 10 december 2014: staking 15 december 2014?

Aan de ouders van de lagere school van Werm

Het Opwermerke

Bovenstraat 31

3730   HOESELT

Bilzen, 8 december 2014

Betreft: regionale stakingsdag 15 december  2014

 

Beste ouders,

U bent er wellicht van op de hoogte dat er op maandag 15 december 2014 een nationale stakingsdag is uitgeroepen. De christelijke onderwijzersvakbond heeft dan ook een stakingsaanzegging gedaan voor deze dag. Dat betekent dat het personeel recht heeft om te staken.

Als schoolbestuur staan wij in voor de goede opvang en veiligheid van uw kinderen. In tegenstelling met het personeel van het  kleuteronderwijs gaat het personeel van het lager onderwijs in Werm niet staken. Er zal dus op 15  december gewoon les worden gegeven in het lager onderwijs van Werm.

De voor-en naschoolse opvang “DOL-FIJN”  is voor- en na school geopend.

We rekenen op uw begrip voor deze beslissing.

Met vriendelijke groeten,

Chris Moors

Voorzitter KODB vzw