Nieuwsbrief 13 mei: schoolfeest, schoolfotograaf

Beste ouders,

Het schooljaar vordert snel.

Een dikke proficiat aan  de leerlingen van het  eerste leerjaar die hun Eerste Communie hebben gedaan. Meester Guido zorgde samen met het leerkrachtenteam voor een mooie viering.

Ook de zeeklassen zjn reeds achter de rug. Een dankjewel aan de begeleiders die ervoor zorgden dat de leerlingen heel leuke en leerzame dagen aan zee hebben mogen beleven.

Onder de paasvakantie heeft de ouderraad de handen uit de mouwen gestoken. Er werd een oude boomstronk uitgetrokken, klinkers gelegd en een hekje geplaatst op de speelplaats van de kleutertjes. Samen in overleg met de leerkrachten en de directie zal er nu nog een speeltoestel aangekocht worden. Op deze manier is de speelplaats haast helemaal vernieuwd. Ook wordt er nog nagedacht om de zandbak te verfraaien. Ik zou in naam van het leerkrachtenteam de ouderraad oprecht willen bedanken voor de geleverde inspanningen.

 

Zaterdag 17 mei vanaf 16u op de speelplaats van de lagere school staat het schoolfeest op het programma. De affiches zijn reeds uitgedeeld. Het zal zoals u waarschijnlijk reeds weet een doe-en spelnamiddag worden in het thema van de bal. Het weer zal volgens de vooruitzichten ook van de partij zijn. Wij verwachten dan ook dat jullie met de kinderen eens langs komen.  De kinderen kunnen met de pretkaart allerlei spelletjes spelen. Jullie ouders kunnen genieten van een lekker drankje, een stuk taart of voor de liefhebbers frieten met bitterballen,  een boulet, …

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

School maken doen we met z’n allen.

 

Met vriendelijke groeten,

Jan Daenen, directeur, a.i.

Om te noteren. Donderdag 22 mei komt de schoolfotograaf langs om de jaarlijkse klasfoto te maken.