NIEUWSBRIEF 24 MAART 2014 – Broederlijk Delen – rommelmarkt

BROEDERLIJK DELEN – BROEDERLIJK DELEN – BROEDERLIJK DELEN – BROEDERLIJK DELEN

 

Beste ouders,

Donderdag 3 april 2014 organiseert Het Opwermerke op de speelplaats van de lagere school een koffiestop en rommelmarkt ten voordele van Broederlijk Delen. Wij willen u ook de kans geven om samen met uw kleuter deel te nemen aan deze activiteit. Dit kan door een bezoekje te brengen, iets te komen drinken en een wafeltje te eten of een koopje te doen op de rommelmarkt vanaf 15u00 tot 16u30. U kan uw kind eventueel al vanaf 15u00 komen afhalen aan de kleuterschool.

Maar ook zelf deelnemen om spulletjes te verkopen kan. Dit kunnen boeken, speelgoed, knuffels enz. zijn die tegen een schappelijk prijsje kunnen verkocht worden en waarvan de opbrengst integraal naar broederlijk delen gaat en meer bepaald naar het project in Senegal.

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan deze rommelmarkt kan u dit doen door onderstaand inschrijvingsbriefje in te vullen. U kan vanaf 14u30 uw spullen op de speelplaats klaarzetten.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Directie en leerkrachten  Het Opwermerke

————————————————————————————————————————————–

Ik………………………………………………………………….mama/papa van …………………………………………………

wil graag deelnemen aan de rommelmarkt op 3 april 2014 ten voordele van Broederlijk Delen.