NIEUWSBRIEF 27 februari 2014 – Belangrijke data – Prettig verlof!

Beste ouders,

Voor de maskers echt opgezet worden nog even dit:

Project-14 daagse: “Nooit meer oorlog”…

Proficiat en dankjewel aan alle kinderen, de leerkrachten en de talrijke vrijwilligers die gezorgd hebben voor een fantastische beleving van het project.

Extra uren…

De kleutertjes die tijdens het schooljaar zijn ingestapt hebben gezorgd voor een aantal extra lestijden voor het kleuteronderwijs. Die lestijden worden verdeeld over de twee vestigingen. Na overleg met de kleuterleidsters komt Inge Croux donderdag –en vrijdagvoormiddag onze kleuterjuffen versterken. Juf Manuella blijft voortaan vrijdagnamiddag in onze vestiging. Indien jullie met Juf Inge in de toekomst willen communiceren via mail dan kan dat op het volgende mailadres: ingecroux@pandora.be

 Eetdag…

Het oudercomité van het Nederwijsje mocht op 26 januari ruim 300 aanwezigen te eten en te drinken geven op de jaarlijkse spaghettidag. Het was een waar succes en wij danken het oudercomité voor hun bereidwilligheid de opbrengst aan de school te schenken ter sponsoring van nieuwe digiborden, aankoop van software voor dezelfde borden, speelplaatsverfraaiing,… DANK OOK AAN ALLE AANWEZIGEN, AAN ALLE LEERKRACHTEN EN AAN ALLE LEDEN VAN HET OUDERCOMITE.

Vasten…

Na de krokusvakantie gaan we samen werken rond de vasten. Het thema van het vastenproject luidt als volgt: “Campagne Senegal: plan(t) de toekomst.”

De vastenviering zal doorgaan op dinsdag 1 april om 9u in onze kerk.

Onze jaarlijkse koffiestop ten voordele van het project vindt plaats op 3 april 2014.  (Een half uurtje voor en een half uurtje na de schooltijd.)

Enkel data om te noteren…

2 april: Oudercontact: bespreking van het paasrapport voor het lager onderwijs

4 mei: Eerste communie

1 juni: Schoolfeest

8 juni: Vormsel

 

Maar eerst is er nog KROKUSVAKANTIE… Geniet ervan en op maandag 10 maart zien we elkaar weer.

Met vriendelijke groet,

 

Jan Daenen

Directeur