TENTOONSTELLING KUNST

DSC_0672  Als afsluiting van het project Kunst in het Opwermerke was er donderdag, 6 februari een echte tentoonstelling in de zaal. Vele medewerkende kunstenaars waren al present bij de vernissage. Nadien daagden nog heel wat ouders, grootouders en sympathisanten op om de kinderkunst te bewonderen. Ieder kon met grote ogen vaststellen dat in onze kinderen ware kunstenaars zitten. Dank aan eenieder die heeft bijgedragen aan het welslagen van dit project. http://www.hbvl.be/limburg/hoeselt/extern-het-opwermerke-ademt-kunst-in-10-daags-project.aspx

Het Opwermerke ademt kunst in 10-daags project

 

extern het opwermerke ademt kunst in 10 daags projectextern het opwermerke ademt kunst in 10 daags projectextern het opwermerke ademt kunst in 10 daags projectextern het opwermerke ademt kunst in 10 daags projectextern het opwermerke ademt kunst in 10 daags project

uit Het belang van Hoeselt