Nieuwsbrief Musical Doornroosje

Beste ouders,

Met deze wil ik nogmaals alle kinderen en leerkrachten proficiat wensen voor de prachtige vertolking van Doornroosje. Het vele werk en de hectische toestanden hebben prachtige resultaten opgeleverd. Wij danken u allen voor uw aanwezigheid en voor uw gulle steun. Een bijzondere welgemeend dankjewel aan het oudercomité, aan alle ouders en aan alle vrijwillige medewerkers. Het was een plezier om te zien hoe gemotiveerd iedereen was om samen te werken en niets aan het lot over te laten. Dit is niet vanzelfsprekend en daarom destemeer gewaardeerd in onze school. We zijn er fier op om als kleine school dit gerealiseerd te hebben.

Ondertussen heb ik vernomen dat er nog mensen zijn die om één of andere reden er in het weekend niet toe gekomen zijn of aan gedacht hebben een DVD of foto’s te bestellen en dit alsnog wensen te doen. De DVD kost € 15 en de foto’s € 1,50. Wij willen u graag nog in de gelegenheid brengen bij te bestellen wat jullie nog zouden wensen. De DVD kunt u bestellen door onderstaande strook in te vullen en samen met de € 15 in een gesloten omslag te steken. De leerkrachten hebben de foto’s van hun leerlingen in hun klas. Het is het makkelijkst dat jullie dit met de klastitularis regelen.
Vrijdagmiddag sluiten we dit af zodat ik namiddag de bestellingen kan doorgeven zodat jullie deze zo snel mogelijk in ontvangst kunnen nemen. Tot vrijdagmiddag zijn er ook nog wafels (per 3 verpakt) en snoepzakjes te koop voor de prijs van € 1,50.