Nieuwsbrief eerste communie en schoolfeesten

NIEUWSBRIEF 6 mei 2013

Beste ouders,

We hebben een prachtig weekend achter de rug. Onder een stralende zon hebben zaterdag in Werm 9 kinderen van het eerste leerjaar hun eerste communie gedaan. Zondag waren de 7 kapoenen van het Nederwijsje aan de beurt. Nogmaals proficiat aan alle communicanten en hun ouders en daarnaast ook aan de betrokken leerkrachten, aan alle medeleerlingen die meezongen in het schoolkoortje en aan de gelegenheidsmuzikanten. We zijn er trots op dat we voor zo gelegenheden beroep mogen doen op zoveel mensen om van zo’n viering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Hartelijk dank hiervoor.

Hierbij wil ik ook nog van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals een welgemeend dankjewel uit te spreken voor alle aanwezigen en alle medewerkers van voor en achter de schermen tijdens de voorbereidingen en de uitvoeringen van de musical Miezert Muis in Werm. Zo’n samenwerking en samenhorigheidsgevoel vergroot de draagkracht van onze school. Proficiat en dankjewel.

In het Nederwijsje zijn alle voorbereidingen ook volop aan de gang want zij zijn op vrijdag 7 en op zaterdag 8 juni aan de beurt. Eerstdaags worden de uitnodigingen verstuurd en daarna kan ook hier de kaartverkoop beginnen. Het worden alvast nog spannende weken.

Met vriendelijke groet,

Marita Ruysen

Directeur